Top 10 cereri in casatorie

Cu siguranţă fiecare viitoare mireasă îşi doreşte ca momentul în care este cerută în căsătorie să fie unul de neuitat. Momentul în care spui DA trebuie să fie unic şi pentru ca acest lucru să se întâmple e nevoie ca viitorul soţ să pună la cale ceva ieşit din comun. Iată un top 10 al celor mai neobişnuite cereri în căsătorie.


10. Pentru ca cererea în căsătorie să fie nemaipomenită trebuie ca viitoarea mireasă să nu aibă nici cea mai vagă idee despre ceea ce urmează să se întâmple. Oricât de banal ar suna, una dintre cele mai neobişnuite cereri în căsătorie poate fi atunci când iubita merge după pâine. Cu siguranţă va fi mai mult decât surprinsă.


9. O altă idee neobişnuită de cerere în căsătorie este să mergi alături de aleasa ta într-un loc foarte aglomerat, cum ar fi centrul unui oraş mare şi să îi propui în mijlocul mulţimii să devină soţia ta. Emoţiile vor fi cu siguranţă pe măsura aşteptărilor.


8. Dacă eşti mai curajos din fire poţi să simulezi o cădere de pe un bloc înalt. Prietenii tăi pot să te aştepte jos cu o saltea enormă pe care să scrie marea întrebare. Printre lacrimi, răspunsul va fi cel aşteptat.


7. Dacă iubita ta are un loc preferat, ceva special de care este legată, ai face bine să profiţi şi acela să fie locul în care să o ceri în căsătorie. Nu trebuie să ai emoţii că nu va fi surprinsă. Nicio clipă nu se va gândi că ai ales acel loc atât de frecventat de ea.


Top 10 cereri in casatorie

6. Firea ta de artist poate să te ajute într-un moment atât de special cum este cererea în căsătorie. Dacă ai înclinaţii către dans ar fi un lucru foarte original şi spectaculos să organizezi un flashmob la care să ia parte şi viitoarea ta soţie. Nu se va gândi niciun moment că dansul va fi întrerupt pentru ea.


5. Dacă vrei să îi însenizezi ziua iubitei tale, aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată, în momentul în care îţi trimite mesajul de ,,Bună dimineaţa” întreab-o simplu dacă vrea să fie soţia ta. Ai grijă să fii în apropierea casei cu inelul şi cu un buchet de flori pentru a nu rata emoţiile.


4. Locul de muncă este acel spaţiu în care, de cele mai multe ori, domneşte rutina. Dacă vrei să spargi monotonia ai face bine să mergi la biroul iubitei tale şi să îi pui marea întrebare. Se va simţi mai specială ca niciodată.


3. Pe locul trei în top 10 al celor mai neobişnuite cereri în căsătorie se află o idee foarte originală. Invit-o pe iubita ta la tine şi vopseşte-ţi faţada casei cu întrebarea specială. Vei avea ceva de muncă, dar poţi să fii sigur că ea nu va uita gestul tău niciodată.


2. Dacă eşti curajos şi vrei să îţi surprinzi iubita ca nimeni altul, caută motiv pentru o ceartă şi aleargă ,,nervos” spre casa ei. Ea te va aştepta gata de război, iar tu o vei întâmpina cu inelul şi un buchet mare de flori.


1. Pe primul loc în top 10 cele mai neobişnuite cereri în căsătorie se află ceva special. Propune-i iubitei tale să vă despărţiţi, cu motivul că vrei să închei relaţia pentru o alta: pentru că vrei să nu mai fie iubita, ci soţia ta. Dacă eşti un actor bun, va ieşi cu siguranţă.

Sursa: Mireasa Perfecta