Sfaturi in organizarea nuntii

Sfaturi pentru organizarea nunții pas cu pas au apărut mereu. La fiecare căutare pe Google obținem însă rezultate diferite, care nu se potrivesc așteptărilor noastre.


În continuare, am încercat să sintetizăm și am adus împreuna 10 sfaturi pentru organizarea nunții pas cu pas. Organizarea nunții poate fi unul dintre cele mai stresante momente din viața ta. Suntem aici să îți oferim soluții!


1. Bugetul:

Un prim lucru la care ar trebui să vă gândiți este bugetul; adică suma pe care sunteți dispuși să o cheltuiți pentru evenimentul vostru de vis. Unele cupluri aleg să își plătească integral suma, altele plătesc totul împreună cu părinții.


2. Găsiți-vă locația perfectă pentru petrecerea de nuntă:

Mergem pe principiul că v-ați hotărât în legătură cu data petrecerii dumneavastră. În momentul în care ne gândim la locația pentru petrecerea de nuntă, trebuie să avem în vedere existența unor oferte hoteliere pentru prima noapte petrecută alături de persoana iubită.


3. Asigurarea:

Prețul unei nunți variază în funcție de cuplu și de așteptările existente. Este indicat să plătiți pentru o asigurare a nunții voastre. De ce? Gândiți-vă la cheltuielile legate de verighete, costum de mire, rochie de mireasă, servicii de catering și multe alte lucruri care apar implicit. Ar fi păcat să existe ceva care să nu funcționeze confrom planului. Dar pentru că inevitabilul nu poate fi evitat, trebuie să vă pregătiți din timp și să vă asigurați toate cheltuielile. Astfel, nu veți fi nevoiți să cheltuiți o sumă de bani de două ori.


4. Verighetele:

Simbolul iubirii, definiția perfecțiunii cuplului. Un element important care traduce dragostea celor doi. Verighetele se aleg după instinct; acestea pot fi personalizate, sofisticate, ori simple. Oricare ar fi alegerea, ea necesită răbdare și un anumit buget. De asemenea, se pot economisi bani dacă căutăm să ducem la un bijutier anumite bijuterii de aur din casă care nu ne mai atrag. Profesionistul ar putea să le transforme în verighete deosebite. În acest fel, dumneavoastră trebuie să plătiți doar manopera.


5. Invitații:

Este important să știm câți oameni din cei invitați vor fi prezenți alături de noi în acea zi importantă. De ce? Un invitat înseamnă, de fapt, un meniu. Se poate modifica foarte ușor bugetul, în cazul în care putem aproxima numărul persoanelor care vor fi prezente.


6. Rochia:

Pentru că fiecare femeie s-a visat în copilărie purtând acea rochie albă, lungă până în pământ, este important ca acest element să coincidă cu dorințele viitoarei soții. În cazul în care bugetul nu permite prea multă cheltuială, este indicată închirierea unei rochii de mireasă.


7. Costumul de mire:

Trebuie să precizăm aici necesitatea unei potriviri între costumul mirelui și rochia miresei. Împreună, aceștia trebuie să pară un întreg.


8. Luna de miere:

Alegerea destinației pentru luna de miere depinde, într-adevăr, de bugetul alocat, dar și de propria dorință a cuplului. Specialiștii consideră că această perioadă este cea mai frumoasă și, în același timp, cea mai relaxantă pentru cei doi îndrăgostiți. Din acest motiv, bugetul alocat pentru luna de miere trebuie să fie variabil.


9. Fotograful:

Este important ca emoțiile din cadrul nunții să fie suprinse în cele mai frumoase fotografii! De aceea, este de preferat să angajăm un fotograf!


10. Muzica:

Elementul care dă viață oricărei petreceri. Este obligatoriu să ne asigurăm că Dj-ul angajat este pregătit pentru asemenea evenimente!


Fiecare nuntă reprezintă pentru cuplul implicat un moment special, unic. Aceste sfaturi pentru organizarea nunții pas cu pas reprezintă, de fapt, o trecere în revistă a unor elemente care nu trebuie uitate; această listă poate, bineînțeles, continua în funcție de plăcerile și bugetul viitorilor soți.

Sursa: Mireasa Perfecta